Tantår!

Det har nu gått ett år sedan ajg hämtade hem Actrice! Då var jag skeptisk och funderade på vad jag gett mig in på! Jag hade redan tre hästar och behövde ju ingen fler. Dessutom en 21 åring som inte var i gång! Kändes väldigt bakvänt att låna en så gammal häst för att tävla på... Men så fel jag hade! Det sa klick mellan oss två, i mina ögon är hon helt underbar! Dessutom har ingen berättat för henne hur gammal hon är så hon känns mer som 12 än 22 år och hon hittade snabbt tävlingsformen! Här kommer lite bilder från vårat första år tillsammans!
 
En av de första dagarna på Brännan!
 
Första tävlingen, i Ö-vik i början av augusti. Jag hade ingen kontroll och var mest skraj! Att vi dessutom fick punktering på vägen dit och att allt slutade med en tvärnit och jag fick en flygtur bidrog väl till att det inte kändes som årets bästa tävling...
 
Våran andra tävling, hos Östersund-Frösö ridklubb. Jag hade fortfarande ingen kontroll men vi var felfria och vann! Framhoppningen var översvämmad och jag hade bara några få ryttare mellan mina två hästar, stressigt men så kul!
 
I september var vi på tävling i Bruksridning! Vi blev trea i debuten och det var jätteroligt! Måste göras om!
 
Finaste Tant på vår första inomhus tävling, hos Sundsvalls Fältrittklubb i oktober!
 
Vårens första start blev på hemmatävlingen!
 
Och den tävlingen slutade så här!
 
Titta på blicken! Och öronen! Det är min tant det, hennes vilja är enorm!
 
Och i helgen en trött pålle på betet!
 
Visst är hon underbar? Jag ångrar inte en sekund att jag åkte och hämtade henne för ett år sedan och jag är så tacksam att jag får låna henne!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0