Söndag i verkligheten!

Tillbaka i verkligheten igen! I förmiddags när jag flyttade om hästar i ösregn så kändes all energi och inspiration av avrunnen men det blev faktiskt bättre under dagen, solen kom fram och jag fick börja jobba lite med hästarna i stället.
 
Hovis var här mitt på dagen, hon kollade på Szums hovböld och skodde Tant. Sen stack jag och Tant ut i skogen och red galoppintervaller! Fortsatte sedan med att tömköra Generalen, han börjar bli riktigt fin, fortfarande bara korta sekvenser men man ser att det finns där! Och sen longerade jag Prins, i dag fick han även jobba i galopp på linan vilket gick utan problem, som tur var eftersom det börjar bli dags för att galoppera honom uppsuttet. Avslutade med att longera honom över ett litet hinder! 
 
På kvällen var jag på möte uppe på ridskolan om byte av ridhusunderlag. Dessa underlag är verkligen en djungel och jag kan alldeles för lite om det, men det är som så mycket annat väldigt intressant! Avslutade dagen med att klippa gräsmattan och kan konstatera att det inte ara är positiva saker med att ha köpt ett nytt hus, gräsmattan är numera ännu större!
 
Generalen efter dagens tömkörning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0