Rea!

Jag vet inte om jag gjort så mycket ettigt i dag men jag har hållt i gång hela dagen och i högt tempo! Det känns ju inte som semester direkt men å andra sidan känns ju inte vädret som semesterväder heller!
 
Började med att rida Prins på banan. I dag ökade jag kraven lite på honom och det resulterade i att han började söka sig i form och var riktigt fin på slutet. Sen åkte jag ner på betet och red Tant. Det finns ju underbara galoppbackar där nere som i red massor i förra året men tyärr har det blåst ner en massa träd så det går inte rida där i år (jäkla Ivar!). Nu har jag ju svårt att ackseptera sånt så i dag red jag och Tant en omväg för att komma dit. Vi red kraftledningen vilket inneär att vi fick ta oss i genom ett löthål och nerför en rant acke, Tant är som en skogsmaskin och tog sig fram ändå! När vi kom ut fanns tre träd kvar att ta sig över, dom hade jag dock förerett lite och kvistat av så det gick bra. Tyvärr låg det nya träd någon kilometer upp så det gick ändå inte att rida hela vägen, lite surt för de där backarna är grymt fina att rida i!
 
Sen blev det ingen mer ridning i dag. Jag hann börja stängsla lite på den nya hagen vid etet och så hjälpte grannen mig att kolla Generalen med visitertång och det verkar som han har en hovöld. Hovis kommer till oss i helgen och tittar på det!
 
På eftermiddagen drog jag till Sundsvall en snais. Jag skulle ha stängselstolp men de var slut, så jag får väl klara mig med de 40 som jag fick hem med posten i dag! I stället lev det rea, jag hittade ridyor, dressyrscharak, ridhandskar och strumpor till ra pris! Dessutom har jag inhandlat diverse insektsmedel så nu hoppas jag att Szum ska bli kvitt lite odjur! Sen hade jag en lektion på hemväg och avslutade kvällen med fika hos grannarna!
 
Utsikt från min och Tants upptäcktsfärd i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0