Midsommardagen!

Alltså går det att reklamera sommarvdret? Det är midsommardagen och jag har ridit i vinterjackan i dag! Det är verkligne inte okej!
 
Jag unnade mig lite sovmorgon så här på min första semesterdag, sov säkert till åtta eller halv nio! Eftersom mitt fönster i sovrummet ju är trasig så är det rätt kallt, i natt krävdes två täcken och en filt! När rutan blåste sönder så tänkte jag att det inte skulle vara några problem eftersom jag sovit med öppet fonster de sista veckorna, men sen kom vinterkylan och nu vill jag verkligen ha ett helt fönster igen!
 
Började med att rida Szum i dag, nere på betet. Vi skrittade ut en sväng genom tät skog och svårframkomliga stigar, inte riktigt Szums greje men det gick ändå rätt bra. Han var så klart lite spänd men inga dumheter, vi backade inte ner i ett enda dike! Sen var det Tants tur, Tant var rejält svullen i ett bakben. Inte alls vad jag hade tänkt men med lite tur har hon bara fått en smäll och det går över på några dagar, det kan ha varit detta jag kände redan på tävlingen i onsdags även om det inte syntes något då. Bara att hålla tummarna att hon snart är bra igen. Vi skrittade en liten sväng, hon är inte halt eller öm men varm och svullen på utsidan oavn kotan. Hjälp mig hålla tummarna för ett snabbt tillfrisknande!
 
Efter en liten paus för lunch, regnoväder och kattungebesök så red ajg hästarna hemma också. Först Prins som jag red ut en liten sväng, han börjar vänja sig att gå ut ensam och i dag galopperade vi lite ute också! Sen red ajg Generalen på banan, precis när vi skulle ut så började det tokregna men som tur var gav det sig rätt snabbt. Jag måste säga att jag är lite imponerad av denna häst. Förut gick det knappt att rida honoim i höger varv för han ramlade in så mycket och ägaren hade åkt av honom rejält några veckor innan han kom hit, nu har han variot häör i 3,5 vecka vilket ju inte är så mycket och i dag kunde jag rida honom i låg form i trav, i båda varv! Nu tror jag ju en stor del i detta ligger i att han blev behandlad av en equiterapeut innan han kom hit men ändå, det är stora framsteg!
 
På kvällen grillade jag och några till här hemma, vi blev tokmätta av jättegod grillmat och en mäktig men supergod efterrättskaka! Sen har jag försökt planera nästa veckas läger lite men det går lite trögt, finns så mycket annat som tar min uppmärksamhet, det lär väl bli som vanligt att jag sitter med det sista natten...
 
Prins innan dagens ridning, det stora schabraket gör att han ser ännu mindre ut! Liten men söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0