Midsommarafton!

Jag vill så klart önska alla en trevlig midsommar och en underbar sommar! Själv så har jag nu SEMESTER!
 
För i dag  när jag stämplade ut från Ica kl 14.00 (fast egentligen var nog klockan närmare 14.30 än 14.00...) så stämplade ajg ut för tre veckors semester! Nu ska jag bara rida, umgås med hästarna och driva företaget! Känns bra!
 
När jag kom hem så red jag Generalen, han kändes riktigt fin och vi jobbade bland annat med skänkelvikning i trav! Bara korta bitar, på en enkel väg och med lite tvärning men han gjorde det bra! Vill börja enkelt så han orkar behålla takten och balansen! Sen red jag Szum på banan. Han kändes fin i traven även i dag, galopperade även lite och galoppen kändes väldigt otrimmad så där finns det lite att jobba på! Sen körde jag ner honom till betet igen, lastade honom ensam och utan hjälp på under 2 minuter. Det känns bra, jag har tyckt det varit jobbigt att jag inte kunnat lasta honom själv då jag tycker att jag ska kunna lasta åtminstånde mna egna hästar utan hjälp men nu kanjag det med!
 
Sen grillade jag lite och var på kvällen till grannarna med jordgubbar och glass! Nu vid midnatt är det 4 plusgrader ute, alltså ungefär samma temperatur som det var på nyårsafton. För er som inte minns så var det plusgrader och regn då, jag tycker verkligen att det är illa trots att det ändå blev bättre väder i dag än jag befarat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0