Lycka!

Lycka för en ryttare är en ny sadel, medan lycka för en häst är ett nytt bete! I dag har lyckan tillfredställts på flera håll!
 
Men i morse var jag inte lika lycklig, regn och stängsling är ingen bra kombination! Jag började inte förrän kl 11 i dag och passade på att göra lite hemma innan. Först red jag Generalen och jag fick mitt första bakslag med honom, inget allvarligt men det är lätt att vänja sig när de flyter på så bra hela tiden! Planen i dag var att rida ut, men när jag satt upp på banan så kände jag direkt att han var spänd. Antar att det var en kombination av vädret (blåst och regn) och att han kanske var lite trött i kroppen, han har gått rätt mycket den här veckan, men inte läge att rida ut i dag. I stället jobbade jag honom på banan, först länge i skritt och sedan lite trav i båda varv. Nu ska han få lite ledigt i helgen så tar vi nya tag till veckan! Efter jag ridit åkte jag ner till betet och stängslade klart, det regnade och gräset var blött vilket resulteradei att jag var dyngsur innan jag var klar! Och då var det bara att byta kläder och dra på Ica!
 
Efter en stressig och rörig dag på jobbet så väntade inte bara betessläpp utan även min och Tants nya sadel! Jag och Elise red ner Tant och Gandalf till betet, och även om det inte var någon avancerad tur så måste jag aäga att sadeln känns jättebra! Sen hämtade vi Szum som fick åka transport ner, han ser helt ren ut nu när han springer i hagen så jag ska prova sätta i gång honom igen efter hovbölden en i dag fick han åka. Han kände nog på sig att det var något roligt på gång för han nästan travade in i släpet! Hästarna verkar väldigt nöjda att vara på plats på betet som ligger tre kilometer hemifrån och mitt ut i skogen! För min del väntar lite mer förberedelser och pyssel för att få det att fungera praktiskt med ridningen när hästarna lever campingliv!
 
Tants nya sadel! En Ordo Equester Roma!
 
Tant var visst hungrig!
 
Szum spanar!
 
Szum och Gandalf! 

Här kommer hästarna att ha det bra i några veckor framöver!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0