Juni!

1 juni i dag och nu är det sommarmånad! Det går fort minsann! I dag ahr det även varit sommarväder vilket jag uppskattar. Här har det varit full fart som vanligt, har ridit tre hästar, jobbat 5,5 timme på Ica, haft en lektion och klippt gräsmattan. Känner mig rätt nöjd med det!
 
Började min dag med att rida Midas innan jobbet. Longerade lite först mest för att checka av innan uppsittning. När jag väl kom upp så var det som att komma hem, han kändes precis som när han var här sist. Jag hade lagt travbommar på medellinjen som vi jobbade över och hela tiden bytte varv. Det gick galant! Hann även bygga fram kvällens hoppövning innan jag åkte på jobbet!
 
Efter jobbet så red jag först Prins. Sist jag red honom på banan så fick jag inte till traven, han förstod inte vad jag menade och det blev bara några steg åt gången. Det var i tisdags och sedan dess har vi varit ute med Tant och travat och nu har poletten verkligen trillat ner. I dag så kunde vi inte bara trava utan även styra i traven och trava över bommar! Bommarna låg fortfarande på medellinjen så det var ingen lätt väg heller, vilken duktig kille!
 
Efter kvällens hopplektion med söta och duktiga ponnyekipage så red jag och Alida ut på Szum och Tant. Szum skötte sig strålande om man bortser från en tvärnit i ena traven, han är verkligen i en bra period just nu så det är bara att passa på att njuta! Avslutade sedan kvällen med att klippa gräsmattan. Bra dag men nu är jag trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0