Fönsterkrasch!

En dag som börjar med att sovrumsfönstret blåser upp och går i tusen bitar borde väl bara kunna bli bättre va?
 
I morse när jag hade klivit upp men inte så mycket mer så hörde jag ett rejäst krachljud, det blåste ordentligt ute och mitt sovrumsfönster som stod på glänt hade blåst upp och slagits sönder. Eftersom jag precis klivit upp så vet jag ju att det inte stått och slagit fram och tillbaka utan det var ett vindkast så var båda rutorna trasiga. Rätt tråkigt måste jag säga, fönster är ju liksom en bra sak att ha...
 
Dagen fortsatte väl lite fumlighetens tecken och när jag kom hem från Ica så var kläderna fulla av både florsocker och rester av salta jordnötter, blir till att tvätta nu! Det blåste fortfarande rejält ute och det kändes mer som höst äön som juni. Jag hade planerat in tömkörnig i kväll och det passade ju bra med vädret.
 
Generalen har ju haft två dagars ledigt och lite roligt var det ju att han kom i trav när jag ropade på honom i hagen! Sen stannade han visserligen två meter i från mig så jag ändå fick gå sista biten men ändå! Han jobbade på bra, på slutet ändrade jag tömsättningen och det gav verkligen effket. han blev jättefin men orkar tyvärr ännu bara korta stunder i den formen. Men det kommer!
 
Prins fick även han jobba i töm. Han tycker att det är lite jobbogt när han måste var i "ramen" så vi jobbade mycket med det, när han kommer in i ramen så blir han jättefin men det är ännu ganska korta stunder. Men samma sak där, det kommer! Och så klart kommer även Prins när jag går ut i hagen, och gnäggar när han ser mig, men jag tror han gnäggar åt alla han ser! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0