Vilse i skogen!

Det här med att vända tillbaka dygnet år ju sådär, nu är klockan 1.30, igen! Men jag har ju semester i tå dagar till innan allvaret börjar!
 
I dag började jag med att longera Szum, han var överenergisk och allt gick i högsta hstighet. Som väntat alltså! Sen red jag upp Pålstina på gården, vi kom precis samtidigt som den familj som skulle hämta en kattunge. Det är dags för dom artt flytta nu och den första åkte i dag. Sen red jag Pålstian på banan för första gången, det gick bra, hon fick även proa att hoppa lite men det gick inte lika bra, hon behöver lite mer tid för att utveckla sina hopptalanger. 
 
På eftermiddagen åkte jag på Hamamrn på marknad, var väl inget som jag inte kunnat levt utan men ibland behöver man göra något annat bara. Sen på kvällen plockade jag och Elise ner den tomma beteshagen och började planera för hur vi ska bygga om deras nuvarade hage, konstaterar ännu en gång att jag fortfarande har massor av bete kvar! Alldeles för mycket!! 
 
Sen kom jag på att jag skulle hälsa på en kompis som var i en sommarstuga i skogen. Den tanken var ju god men det blev ju sådär, jag hade ara en ungefärlig vägeskrivning och det fanns i princip ingen mobilteckning på hela skogen. Och skogen var stor och jag såg nog nästan hela! I nästan två timmar snurrade ajg runt på olika skogsilsägar innan vi fick kontakt och jag fick en korrekt vägbeskrivning. Den vägbeskrivning jag hade var inte fel, men jag var på fel väg... Nu löste det sig, jag hamnade rätt och det blev en trevlig kväll. Eller snarare natt, nu ska jag sova! Två semesterdagar kvar, blir nog lite sovmorgon i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0