Sol, hästhoppning och shopping!

Nästan haft en semesterdag i dag! Dessutom underbart väder!
 
Klockan 8.00 i morse stod Alida på gården och vi åkte ner till betet för att rida ut med Tant och Pålstina. I dag stod även trav på schemat och även det gick lysande! Red även ut Szum själv efteråt och han var inte på samma strålande humör, så han är lite billigare i dag än i onsdags! Det var inga stora grejer (så han är fortfarande ganska dyr) men lite små "tråckig" (tråckig=stå emot, vara istadig) och bjöd sådär, men han kan ju vara lite trött i kroppen sen träningarna och han är ganska duktig på att känna efter...
 
Gjorde ett brejk hemma med lite lägerplanering innan jag åkte till Sundsvall och tittade på nationella hopptävlingar. Det var sol, fina hästar, bra ridning och inbjudande bana, perfekt för mig såom behövde lite inspiration och framåtsug. Tittade på 1,30m och 1,40m klasserna innan jag åkte in till Birsta för lite shopping. Till skillnad från sist jag var där så hann jag med att glida lite i affärerna och inte bara stressa runt, det resulterade i att jag lyckades shoppa två tröjor, en ljuslykta och lite vin, förutom det som räknas som jobb; stängselstolp, vattenbalja och sadelbock.
 
väl hemma igen väntade lägerplaneringen, i vanlig ordning ska allt göras natten innan. Jag har nu en kvart kvar till midnatt men inte så mycket kvar att fixa. Kryddade planeringsjobet med ost, kex och en cider! I morgon är det läger som gäller igen!
 
Framhoppningsbanan på dagens tävling är lite annorlunda, eller vad sägs om att ha några träd i banan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0