Semestervärme!

Varmt att rida i dag, men jag gnäller faktiskt inte utan tycker det är rätt trevligt... Har ju ändå semester och då ska det vara lite sommarväder!
 
Började med att rida ut på Pålstina, i dag ahr vi både galopperat och hoppat över en stock. kanske blir hopphäst av henne? Otroligt trevlig häst i alla fall! Sen skrittade jag ut på Generalen, vi red ner i skogen och styrde lite runt träd. Han var lite spänd i dag men det är ju inte så konstigt eftersom det blev lite nytt när vi flyttade ner till betet, dock gjorde han inget värre än att gnägga och takta.
 
Tog en liten ridpaus på eftermiddagen och åkte för att handla, det var kris på kattmat och det var anledningen till att jag åkte på affären. Så klart kom jag hem utan kattmat, och det första jag ser när jag kliver ur bilen är ett gäng hungriga katter! Som tur var skulle grannarna också handla så de räddade mina katter från att svälta! 
 
Sen körde jag hem Szum och red honom på banan, han var dagen till ära på uruselt humör och skulle diskutera allt. Det enda han var riktigt pigg på var egentligen att gå till ut från banan vilket han testade några gånger... I dag var en sån där dag när han bockade i traven, letade spöken i hörnen och inte gick att svänga. Ja ja ara att ta nya tag i morgon! Han fick i alla fall duscha innan vi åkte ner till etet igen. Då tog jag med Tant upp och red henne på banan också, henne kan jag ju egentligen rida upp men nu när släpet ändå satt på så fick hon åka. Szum vill jag inte både rida upp och joba på banan då alldeles för mycket energi, hos oss båda, kommer ha gått åt till att ara ta oss he. Dessutom behöver han ju träna på att åka, men ajg är välkdigt nöjd över att jag lastar honom ensam på under 2 minuter nu!
 
Det märktes verkligen på Tant att det var längesen vi dressyrade sist. Måste bli skärpning, jag måste rida henne mer ochtrimma lite oftare. Är inte alls nöjd med känslan jag hade under kvällens pass men inser ju att hade det varit i vintras så hade jag varit jättenöjd... Även Tant fick sig en välförtjänt dusch innan vi åkte tillbaka till betet. Resten av kvällen så grillade jag, kycklingben med klyftpotatis, drack ett par Morbergs öl (det är ju ändå semester) och läste körkortsboken, allt ute i den ljumma sommarkvällen. Underbart med sommar!!
 
I dag var jag och Pålstina längst upp i den kraftledning som jag fotade från nersidan igår. Lika mäktigt att stå där uppe och titta ner!
 
Generalen vid våran skötselplats nere vid betet. Det är lite provisoriskt campingliv på sommaren!
 
Nybadad Szum! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0