På besök hos mina hjärtan!

Blev väldigt sent i natt så det blev helt enkelt ingen bloggning igår.
 
Andra dagen på ridlägret och sommarväder hela dagen, vilket resulterade i att jag hade bränt mig ännu mer sen! Ryttarna och hästarna kämpade på ra i värmen!
 
När jag kom hem på kvällen var planen att rida lite och klippa gräsmattan men det lev inte så. Först kom hovis och vi kollade lite på Gandalf som vi misstänker är lite sömtryckt. Vi klämde med visitertång, sprang med honom, tog av skon, sprang med honom, satte på en ny sko, sprang med honom, tog ur en söm, sprang med honom, tog r ytterligare en söm och sprang med honom igen innan vi var nöjda. Nu hoppas vi att han ska li oöm och ohalt igen!
 
Sen åkte jag med grannen in till Överbyn och seminstationen där Räkan står. Hon skulle in med sto och föl, och jag passade på att följa med för att hälsa på Räkan och fölis! Fölis hade blivit stor men var i övrigt sig lik! Hon håller på att fälla fölpälsen och ser väldigt rolig ut just nu! Hoppas verkligen på att Räkanär dräktig nu så jag får hem mina hjärtan. Det lev sent innan vi var hemma, kl 1.30 svängde jag in på gården igen, och nu i morse var det segt så det lev lite sovmorgon. Nu väntar en massa stök och jo i dag, men vädret ser lovande ut i alla fall!
 
Några av helgens lägerdeltagare!
 
Och äntligen lite fölbilder igen!
Ser ni vad lustig hon ser ut nu när hon fäller fölpälsen?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0