Ösregn!

Dag två på hoppkursen började med ösregn och avslutades med mer ösregn men däremellan var det faktsikt lite sol också! 
 
Även i dag var jag i väg för att ha lektioner, som tur var så var det uppehåll just då. Hoppningen i dag hölls inne, och det var tur för precis innan mitt ridpass så öppnade himlen sig och åskan brakade lös! Jag hade sadeln och utrustningen i bilen, som visst helt plötsligt stod i en mindre sjö! Så kan det gå! Själva ridningen gick bra, Tant kändes fin redan på framridningen, taggad men fin! i hoppade fram på ett räcke med bom och hoppade upp hästarna lite, Tant hoppade så klart lätt och bra! Sen hoppade vi bana och jag är riktigt nöjd! Fick i hop det vi jobbade med igår (handen) med den bra och lite större galopp jag har nör jag hoppar bana och helt plötsligt föll poletten lite på plats! En riktigt bra runda, tog om en linje efter och då blev det ännu bättre! Tant hoppade helt fantastiskt bra och jag är lika imponerad över henne som vanligt! Tant själv var mest nöjd när vi kom hem och hon fick trava i väg i sin hage...
 
Nu i kväll har jag varit och kollat till Räkan och fölis, och även hunnit med lite bokföring. Nu är det bäst jag sover så jag orkar med Ica i morgon.
 
Väldigt nöjd med kursen, Monia är jättera, anläggningen var väldigt fin och trevligt folk! Dessutom en helt fantastisk utsikt från ridbanan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0