Omvänt dygn!

Det är segt att komma i gång på morgonen nu och sen är jag uppe halva natten, hur ska detta gånästa vecka närjag ska börja jobba igen?
 
Red i alla fall Generalen, vi red en annan lite längre sväng i dag med en hel del trav. Inga problem, det känns rätt lugnt med honom nu och han har landat, det är jättebra och nu börjar det bli dags för hans ägare att fortsätta arbetet med honom.
 
Sen körde jag hem Szum och red honom på banan hemma. Även i dag ar han lite avig och i frågasatte en hjel el av det jag ville, men ändå lite bättre känsla än i tisdags. Han tog galoppfattningarna jättebra i dag, vilket ju var ett problem när vi var hos Sara, men sen var det mest bara tre galoppsprång inna det tog tvärsstopp och bocksprång! Efter ridningen i dag funderade jag faktiskt över om jag inte ska sälja honom ändå? Vissa dagar är det alldeles för mycket häst för mig och jag tror han behöver en bättre ryttare, men jag tror jag ska kämpa på ett tag till! Hoppningen går det dock trögt med, tog några små språng i dag men den riktiga hoppningen lär dröja ett tag till.
 
Sen åkte jag i väg och hade en lektion, var egentligen meningen att det skulle vara fler men i dag var det mycket bortfall och avbokningar så det blev bara en kvar. Men hon red så bra att det räckte åt alla! På kvällen stack jag ut med Tant, vi red ner till älven (nerför de branta backarna) och red där galoppintervaller. Blev ett ordentligt pass för henne att först klättra ner, sen galoppintervaller och avsluta med att klättra upp. Roligt var det i alla fall fast roligast var att hoppa det träd som låg över vägen och som var kanske 70 cm! Det är roligast att hoppa i skogen! Aen avslutades kvällen med rabarberpaj! Nu sova så jag kan börja vända tillbaka dygnet igen!
 
Den här välkomstcermonin väntade på mig och Tant när vi kom hem i kväll.
Gandalf, Szum och Pålstina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0