Massagemys!

I morgon är det hoppkurs här på Brännan och jag är og lika spänd som tjejerna som ska hit! Det är lite speciellt att ha kurs hemma, och det är ju bara andra kursen jag har här hemma så det är mycket att tänka på! Jag hoppas att allt ska klaffa och att ryttarna är nöjda sedan, det är 5 tjejer i 11-13 års åldern och för några av dom är det bog första ridlägret eller kursen de är på! Spännande! Jag tror i allla fall att jag har läget under kontroll och förberett allt som går!
 
Efter dagen jobb på Ica så hann jag hacka grönsaker till tacosen, slå gräs till ponnyerna, göra i ordning sista boxen och planera det sista innan massören kom. Det var alltså hästarna och inte jag som skulle få massage och det var samma tjej som var här sist, Ulrika. Hon hade haft sadelprovning hos Nylands Hästsportlag och jag lyckades snika åt mig plats på hemvägen. Det blev en lång dag för henne, hon åkte inte härifrån förrän vid 23 tiden! I alla fall så var båda mina hästar bättre i kroppen jämfört med sist. Szums tålamod var lite bättre denna gång och han hade ro att stå stilla i genom hela behandlingen, han är lite spänd i ryggen men det ska ju förhoppningsvis bli bättre bara vi får vår nya sadel (som är på vift på havet utanför Argentina någonstans!). Däremot var han bättre i vänster sidan, han har ju varit allmänt spänd i hela vänster sidan sedan han voltade i hagen (eller vad han nu hade gjort för att dra på sig låsningar i hela ryggen) i mars men nu var det inget markant, det är bra! 
 
Med Tant är det uppenbart att det är nacken som är problemet, hon fick i dag laser i två omgångar på den. Sist vi masserade var hon öm även i sadelområdet men det märktes knappt något av detta i dag, lite fanns kvar på vänster sidan men höger var hur mjuk som helst! Tror Tant är rätt nöjd med sin nya sadel! Nu ska vi jobba på med att massera nacken, tänk vad hon ska ha haft ont i den med tanke på hur öm och stel hon är där. Hon till och med ryckte sönder grimskaftet när Ulrika tog i för hårt, det är inte likt min Tant! Men nu kan det bara bli bättre!
 
Håll nu alla tummar att allt flyter på i morgon!
 
Den här bilden är sedan Ulrika var här sist i början av juni, i kväll höll vi till nere vid betet vilket gick jättebra. Nu ska jag försöka ta ut Ulrika regelbundet så ni som är intresserade att vara med får hojta till!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0