Högsommarvärme!

Det är helt otroliga sommardagar och även om det för min del lika gärna hade fått vara 10 grader svalare så gillar jag ju faktiskt sommaren. Och jag föredrar alla dagar denna värme framför 30 grader kallt och snöstorm!
 
I dag red jag Pålstina på förmiddagen. Vi jobbade lite dressyr nere vid betet, mest skrittjobb, bland annat red ajg lite skänkelvikningar på henne vilket fungerade bra för att va första gången. Jag har lite svårt att få henne att släppa och sänka nacken, men på slutet i dag så kändes det som om jag var på rätt väg och ganska nöra i alla fall. Bara att fortsätta jobba på!  
 
Sen åkte jag på auktion, inte för jag var så sugen egentligen men det är sällan det händer något i den här byn så det gäller att passa på. Auktionen var bara någon kilometer bort och en stor gård med massor av grejer. Tvärr blev det lite segt i värmen och jag kom bara hem med ett litet skåp. De var långt i från klara när jag åkte och hela auktionen hade tagit 10 timmar!!
 
Jag åkte i väg för några lektioner på kvällen, jag hade lagt de lite senare med tanke på värmen och när jag kom hem strax före kl 22 så åkte jag ner till betet och red Tant. Då var det perfekt ridtemperatur och härligt ljus! Vi jobbade mycket dressyr under ridturen, sidvärts, kort galopp och lite annat små pyssel, och på slutet var hon jättefin! Nu ska ajg sova och ladda för en ny dag i värmen i morgon!
 
Så här ljust och fint var det när vi red i väg kl 22.15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0