Åskoväder!

Vaknade redan ivid  tiden i morse av att åskan gick, fast när jag vaknade trodde jag att det var någon som höll på lasta av något stort på min gård... Sen givk åskan fram och tillbaka hela förmiddagen, riktigt otäckt när det blitrade i stallet där jag var samtidigt som det mullrade. Hemma gick två säkringar, ett aggregat gick sönder här och två hos grannarna! Som tur var lugnade sig vädret under dagen...
 
Jag var en sväng på Hammarn, köpte hästfoder (men tyvärr inga aggregat eftersom jag då inte visste att de skulle gå sönder, så det blir ny tur i morgon!) och ögonvatten till Szum och fikade. Det blev en lång fika eftersom jag träffade en arabuppfödare som jag känner lite från grannskapet, vi hade massor att prata om!
 
På eftermiddagen red jag ut Pålstina en sväng innan jag körde upp Tant på gården. Red ett superbra dressyrpass på henne innan jag även hämtade hem Szum. De ska skos i morgon och ska därför vara på plats hemma. Själv åkte jag till Sollefteå en sväng, de har festligheter i stan och jag dejtade min hovis där, vi åt langos, lyssnade på musik och surrade en massa. Sen åkte jag hem och innan ajg hade kollat alla hästar, har lite extra hästar i helgen, så var det midnatt och nu måste jag sova. Tänkte hinna till Granngården i morgon innan jobbet! Jäkla åska!
 
Världens bästa Tant var så fin att dressyra med i dag!
 
Och så världens bästa chokladbit!
 
Hon ser lite rolig ut nu när hon fäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0