Som en frusen fiskpinne!

Trots att det blev sent igår så var jag uppe i hyfsad tid, även om jag var trött... Jättehärlig vinterdag i dag med, sol, snöflingor i luften och så denna underbara fluffsnö överallt!
 
Började med Szum som fick jobba i töm. Han var nog rätt laddad egentligen men höll sig på mattan och var riktigt fin, han fick jobba lite med trav över bommar bland annat. Sen kom Alida och vi red ut på Tant och Lucky, red upp i skogen och galopperade på snötäckt skogsväg! Så jäkla härligt! Tror att hästarna också var rätt nöjda, vet inte om jägaren vi träffade mitt i skogen var lika nöjd. Han såg rätt frusen ut och hade inte sett någon älg, men nu fick han ju se två hästar i alla fall.
 
Sen åkte jag i väg för lektione, roligt att det blev av men det var gräsligt kallt innan jag var klar. - 16 grader på de två sista ställena och jag var som en frusen fiskpinne när jag var klar. Men det var det nog värt! I kväll har jag tittat på Ponnyakuten och funderar ännu en gång över om man skulle ha ordnat ett lägr med samma upplägg som ponnyakuten? Dvs. ta emot ryttare med olika problem och ha individuell träning för varje ekipage med fokus på problemlösning. Vad tror ni om det?
 
Här är en av hästarna som jag tömkörde i dag. Som ni ser så håller vi till på en gårdsplan, har man inte dom bästa förutsättningarna så får man ha lite fantasi -då brukar det mesta lösa sig!
 

Kommentarer
Postat av: Sofi

jag tycker att konceptet är hur bra som helst. Kör hårt! :)

Svar: Ja, det finns många ideer. Vi får se ur många jag lyckas förverkliga! :)
Pernilla Engström

2014-01-20 @ 13:53:50
URL: http://sojf.wordpress.com
Postat av: Angela

Den idén är ju jättebra Pernilla. Du kan skriva upp Elin och crux på en gång ;)

2014-02-01 @ 18:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0