Projekt!

Jag har fått chansen att vara med i ett projekt. Det härär ju något helt nytt för mig och det känns både spännande, roligt, svårt och luddigt. Men det blir nog bra i slutänden! Det är ett leaderprojekt som heter Häst i inlandet -framtidslandet! Vi ska till och börja med göra en förstudie om förutsättningarna för hästföretagande i Strömsunds och Ragundakommuner och hur hästnäringen kan utvecklas där. Visst låter det intressant? Precis de frågor som jag brinner för! I dag har vi haft första träffen, så nu är huvudet överfullt av tankar och ideér, jag tror jag behöver några dagar för att hitta sortera allt!
 
Jag har alltså varit hela dagen i Hammerdal, men när jag kom hem var det skönt att få göra något mer praktiskt och verkligt så då tömkörde jag Cadde. Vi jobbade på banan, med övergångar och trav över bommar. Tycker det gick riktigt bra med tanke på att det är ny (nygammal) miljö för honom. Kvällen ägnades sen åt fika och tv med vänner, nu är jag helt slut i kolan och måste sova!
 
Cadde i dag!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter jättespännande! Blir roligt och se/höra mer om :)

Svar: Ja det ska bli spännande att se vad det blir av det!
Pernilla Engström

2014-01-26 @ 22:28:43
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Det låter väldigt spännande!

Vi söker egen gård "någonstans i Norrland" för vår hästverksamhet. Vi hyr för närvarande men det räcker inte riktigt för uppfödning. Har sett många fina gårdar i Strömsund, men vi har fått för oss att det är en utflyttningsbygd där framtidstro saknas till viss del. Hoppas verkligen jag har jättemycket fel, för jag skulle inte ha något emot att flytta dit :)

Svar: De Strömsundstjejer jag träffade i helgen verkade ha massor av framtidstro i alla fall!
Pernilla Engström

2014-01-27 @ 14:50:23
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0