Platta paket!

Igår var jag klar med min trapp och hall, nu är det dags för nästa projekt -kontoret! I dag har jag varit på IKEA och shoppat inför det!
 
Men först var det så klart ridning som stod på schemat.Först Szum som jag dressyrade lite på banan, den var fullt ridbar i dag (alltså banan, även om Szum också var rätt ridbar..) och det var på tiden för Szum var i behov att arbetas! I början stod han emot lite och roade sig med att leta spöken vid sidan om banan men han släppte efterhand. Sen red jag ut med lucky, vi red samma skogsväg som jag och tant red igår så i dag blev det galopparbete. På hemvägen sedan var han så trött att han inte orkade vara laddad!
 
Sen bar det i väg till Sundsvall med en kompis. Mest handlat blev det på Ikea men en liten sväng på Hööks blev det också. Köpte mig en hovslagarhammare och en sömtång så jag ska kunna byta sömmar på hästarna vid behov. Min stora snickarhammare var inte så smidig till det. Köpte även ett nytt bett till tant då jag tycker det gamla var i kortaste laget! Nu har jag en hel hög med grejer som ska plockas upp, skruvas i hop coh sedan ordnas. Men allt det tänker jag inte göra i kväll, men jag måste nog röja upp lite för ananrs tar jag mig nog inte ut till hästarna i morgon!
 
Så här se det ut i min hall just nu:
 
 
Lucky efter dagens ridning!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0