Mera fluff!

I dag har det kommit ännu mer fluffig snö! Härligt är det!
 
Tog tjuren vid hornen och red Lucky på lägdan i dag med, eftersom det är där han är stökigast så är det ju där jag lättast jobbar bort det tänker jag! Men i dag var han inte alls som de tidigare gångerna utan jobbade på riktigt bra! Vi kunde i dag även jobba med lite galoppfattningar och det har inte varit aktuellt de andra gångerna jag ridit där. Tror det går framåt!
 
Sen red jag Szum på banan, han står emot lite nu när han vilat så det handlar bara om att hitta bjudningen och att få honom att slappna av. Ofta tänjker man att en spänd häst är laddad och sprallig, men det är inte helt ovanligt att dom i stället står emot och blir lite istadiga vilket verkligen märks på Szum. I början går han och "håller emot" och man får driva rätt bra för att få trav, sen när han har slappnat av går han för små hjälper och utan "tjuvstopp". Samma sak när man rider ut så blir han väldigt istadig och jag är helt övertygad om att det är spänningar och inte att han är dum eller inte vill. 
 
Lucky efter dagens ridpass!
 
Kommer ni i håg hur mina hagar såg ut för drygt en vecka sen? Se inlägget :http://nillashast.blogg.se/2014/january/frimarken.html
 
I dag ser det ut så här i alla fall, betydligt roligare!
 
Här är Szum utanför sitt hus. Om ni tittar noga så ser ni honom.. Han står oftast i dörröppningen och vilar medan Räkan står eller ligger inne i huset, tror han håller span åt henne. När Szum sover så gör han det i höhögen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0