Kreativa lösningar!

Om man bara vill så går det mesta att lösa! Med hjälp av lite fantasi så kunde jag rida Lucky och ha lektioner, trots att det ännu bara är is överallt.
 
Men först av allt fick jag hem mitt hölass! Det är ju fortfarande isigt och halt men traktorkillan lyckades köra upp balarna på gården så nu har jag mat hemma och det känns skönt. Har ju haft hösilage de sista åren men nu är det torrhö som är plastat (först skulltorkat och sen plastat), finns ju fördelar och nackdelar med båda fodren men jag tror det här blir bra då det ser väldigt fräscht och fint ut!
 
Sen red jag Lucky. För att lyckas med det så sandade jag en gång fram tills snökanten, dit bar jag uppsittningspallen. Sen ledde jag Lucky dit, vi fick ta en liten omväg över ett par diken och runt några höbalar, tog av mig mina broddar, satt upp och red! Vi red i skogen hemma, där var det mycket bättre än jag trodde -nästan ingen is alls och lite snö kvar! Det finns en liten, liten äng uppe i skogen och där trampade vi upp en volt och kunde göra lite travarbete. Blev ändå ett bra jobb för honom trots allt, helt klart värt pusslet!
 
Sen äkte jag i väg för lektioner, även mina kunder är kreativa och hittar lösningar! Första ryttaren red på en lägda, lite is under men travarbee gick bra med broddad häst. Sen tömkörde jag Cadde (ni minns väl honom sen han var här i våras?), dom hade sandat ridbanan och både jag och Cadde hade broddar så det fungerade fint. Sista lektionen var två yngre tjejer som red på en avtinad gårdsplan, visst var den i minsta laget men underlaget var perfekt och det gick tom med att galoppera! 
 
På kvällen red jag sedan ut med tant som jag inte hunnit med på förmiddagen och sen har jag mest slappat i soffan! I morgon är det dags för Ica igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0