Kalla vindar!

Nu känns det verkligen att det är vinter igen! -13 grader, blåst och snö! Man är ju inte alls van vid kylan så det känns skitkallt!
 
Jobb på Ica i dag med och sen ridning på kvällen, ni börjar väl kunna det här nu? Började med Lucky, vi red till en lägda en liten bit bort för att rida lite dressyr. Och jäklar vad jag fick rida! Visst kanske inte mörker, snö, blåst och en stor snötäckt lägda är de bästa förutsättingarna för en koncentrerad häst, men jag trodde nog inte att Lucky skulle vara så på hugget som han var.... Det kändes som han var överallt utom där jag hade tänkt, så visst fick jag rida men även han fick jobba kan jag lova! På slutet travade han fint och avspänt på volter och åttor och det var en rätt svettig häst som skrittade hem igen!
 
Red även tant lite, planen var att prova att packa snön på banan lite för att den lättare ska frysa fast genom att skritta lite. Men det visade sig gå mycket bättre att rida än jag hade trott, vi kunde utan problem trava på spåret. Det känns bra, nu börjar det bli dags att sätta i gång Szum igen!
 
Lucky innan dagens ridning!
 
Nyfiken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vilken söt liten häst! :) :)

2014-01-12 @ 19:39:09
URL: http://stallsnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0