Inomhusdag!

-20 grader stod termometern på i morse, läge för en inomhusdag alltså! Så i dag ahr jag fortsatt röjningen på kontoret, bokfört och bakat tekakor med vetekli. Rät mysigt ändå, men självklart har jaginte varit inne hela dagen...
 
Jag klädde på mig rejält och red Lucky, eftersom vi hade lite problem sist vi red på grannens lägda så gjorde vi en repris på det i dag. Sist var han väldigt laddad men jag skyllde på mörker och snöstorm, men där hade jag nog lite fel för han började precis på samma sätt i dag. Men i dag kom han snabbare till arbete och var riktigt fin på slutet, men det var ingen risk att jag skulle frysa för nog fick jag rida i dag med! Tog och tömkörde Szum direkt efter då jag ju ändå hade värmen uppe. Han höl sig oväntat lugn och det belv ett rätt bra jobb.
 
På kvällen hade vi personalmöte på Ica. Vi ska bland annat få nya scheman men för min del tror jag det kommer bli bättre än det gamla schemat bara jag kommer in i det. Tror det blir mer tid att rida vilket ju gör att jag kommerhinna med fler hästar i vår! Det är väl bra? Nu ska jag avsluta kvällen med fika av mina hembakta tekakor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0