Frimärken?

Det som kändes så hoppfullt igår med snö hade i morse förvandlats till total hopplöshet! Snön hade förvandlats till is som lagt sig ovanpå sanden! 
 
Började morgonen med att sanda innan jag ledde ut Lucky. Szum hade (bara) rivit en tråd under natten men under tiden jag tog ut Lucky så rullade sig Szum och fastnade i stängslet! Han fick med sig båda trådarna och ett par stolpar! Efter en hel del pyssel fick jag i hop hagen igen (för att några timmar senare se att en annan stolpe i en annan del av hagen var av...), kunde spraya antibit medel i lösdriften där någon (Szum kankse?) hade lekt termit och fått ut alla hästar i rätt hage. I bland känns frimärken som en trevlig hobby!
 
Red ut tant, vi red samma skogsväg som förra veckan och där var det fortfarande snö! Perfekt för då kunde vi rida lite galoppintervaller! nu funderar jag för fullt hur jag ska få upp Lucky till den vägen utan att vi halkar omkull...
 
Resten av dagen gick åt till att åka på Hammarn, inte bara en gång utan två! Först på dan för att gå på banken och lite annat viktigt och sen på kvällen när klubben hade möte och upptakt inför tävlings och träningssäsongen 2014. Nu är jag taggad, nu gäller det bara att vädret skärper till sig!
 
Tant i sin hage! April eller januari?
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Men fy vad is i hagen. Vi har tack och lov mest snö, bara lite is vid ingången. Nu har jag fått båda skodda också och det känns skönt.

2014-01-09 @ 08:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0