Från skridskoplan till ridbana!

Äntligen har min bana förvandlats från skridskoplan till ridbana igen! Dessutom kändes kvällens -13 grader inte alls kallt när det int blåste och snöade på tvären, härlig vinter alltså!
 
Först ut i dag var Szum som jag longerade innan jobbet. Det finns en liten plätt med snö där det inte är is under, dit gick jag och Szum i morse så att han skulle få chansen att springa av sig lite överskottsenergi. Förhoppningsvis kan jag rida honom i veckan nu!
 
Efter jobbet så red jag på banan. Först tant, lite mer koncentrerad i dag men det känns att vi fuskat med dressyren på slutet. Vi jobbade lösgörande med mycket travjobb och det kändes ganska bra på slutet.För Lucky som inte har några bakskor så var det lite halare på banan så vi jobbade mycket i skritt. Fokus i dag låg på rakriktning, både i skritt och i trav och i skritten jobbade vi även mycket med skänskelvikning längs långsidan. Skänkelvikning är ju ett väldigt bra sätt att jobba med rakriktning överlag. I dag var gårdagens busigheter som bortblåst och han var avspänd och koncentrerad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0