Fartfyllt igen!

Äntligen börjar det kännas som det börjar rulla på igen och att man är tillbaka på banan. Det börjar komma i ång med lektioner, jag får en del förfrågningar om utbildningshästar och vårens aktiviteter har börjat planeras in. Dessutom börjar det bli fart här hemma också och i kväll drog hoppträningarna i gång. Skönt att det blir lite fart igen, det är verkligen dags att få fart på latmasken!
 
Började dagen med att tömköra Cadde. I dag testade han mig lite mer; var det verkligen nödvändigt att trava över bommarna och skulle hon hinna med i svängarna? Jag hann med i svängarna och nog gick det trava över bommar alltid! När vi var överens om det så gick han lika fint som vanligt!
 
Sen blev det en sväng på byn, först till sjukgymnasten. Hade ju problem med ryggen och med ischias tidigare men har varit besvärsfri några månader, nu har jag blivit lite sämre nu och ska gå till sjukgymnasten så jag inte blir sämre igen. Skönt med massage och akupunktur! Passade på att äta lunch på byn också innan jag åkte hem igen.
 
Red Szum på banan, han var helt övertygad om att det fanns ett läskigt monster i ett av hörnen. Det där monstret har han sett i flera veckor nu men i dag var det nog extra läskigt för det tog väldigt mycket av hans koncentration. När han är fokuserad på mig är han jättefin att rida men däremellan är det alldeles för mycket monsterletande! 
 
Och till slut var det då dags att åka ed tant på hoppträning. Hon var sjukt taggad! Vi jobbade mest med bommar och små hinder men tant tyckte det var jättekul och hade inte tid varken till att vänta på sin tur eller till att skritta mellan övningarna. Skönt att hon är pigg och fräsch i alla fall! På hemväg var det väldigt halt och jag tyckte det var riktigt läskigt att köra. Som tur var gick det bra och vi kom hem utan trassel!
 
Så här tjock är Räkan i dag! Bara tre och en halv månad kvar!
 

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Haha.. jämfört med vår dräktiga lilla Minna som förhoppningsvis fölar i början på april ser hon inte alls tjock ut. Det är härligt att vänta på föl :)

Tänkte höra med dig om det är OK att jag länkar din blogg från min?
/Disa

Svar: Dom ska väl vara runda när dom är dräktiga, men jag är ju inte van! Självklart får du det!
Pernilla Engström

2014-01-30 @ 08:31:12
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0