Bloggtorka!?

Kan ni gissa vad jag har gjort i dag? 
 
Jag har ridit så klart, blir lite förvånad över att det är så många som följer bloggen när den ju bara beskriver mitt liv, och det är ju inte speciellt roligt eller spännande.Fast det klart spännande kan det ju vara (speciellt med Szum!) men det betyder ju inte att det är spännande att läsa om. Men jag gör väl i dag som alla andra dagar och skriver lite om vad jag gjort. Har egentligen massor av ide´er om vad jag vill blogga om men tiden, orken och inspirationen infalle sällan samtidigt tyvärr, men det kanske kommer!
 
Cadde var först ut även i dag, longerade bara någon minut för att checka läget innan jag satt upp. I dag kunde jag trava flera varv åt båda håll och travade även över bommar! Jag tror inte att han är travad bommar uppsuttet tidigare men han har ju gjort det i töm så det är ju inte alldeles nytt. Började först med att skritta över bommarna någon gång innan vi tog dom i trav. De två första försöken gick bra men tredje gången stannade han mitt i och backade ut... Vi började om, tog dom i skritt igen och sen gck det bra att trava över igen. Då avslutade jag, tålamodet och koncentrationen räcker inte så länge än på den unge mannen, men trevlig är han!
 
Szum red jag på min slinga på lägdan bakom gästhuset, det är fortfarande för lite snö men som tur var så snöade det ju mest hela dan i dag så det kanske blir. I dag var Szum mycket lugnare och mer avspänd än när jag red där förra veckan, och även om han bockade några gånger så kändes det bättre än sist så jag är nöjd! Lucky fick gå dressyr på en grannlägda och tant red jag ut. Under de två sista hästarna toksnöade det så vi var som snögubbar när vi kom tillbaka! 
 
Sen blev det en sväng till Hammarn för ärenden och en lektion. Nu i kväll har jag, med lite hjälp från grannen, hämtat en transport som jag ska låna i helgen då min är ledsen och behöver service. Förutom att transporten är trasig så slocknade i dag lyset på ridbanan och i bästa ridjackn gick dragkedjan sönder. I bland flyter det inte på! Men det ska väl lösa sig får vi hoppas. Roligare än så här blev det inte i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0