4 år igen!

I dag ahr det varit full fart här på Brännan igen. Red Lucky på morgonen, innan jobbet. Precis när jag skulle ta in homom så började Cadde busa i sin hage, och då blev det fart på Lucky som nog trodde att även han var 4 år och hingst... Han småtravade på väg in från hagen, stod och skrapadei boxen och kunde inte stå still när jag skulle sitta upp! Han hade även brått i början av ridturen och hade svårt att skritta, men efter en massa trav och galopp i snön så skrittade han lugnt hem igen sen på långa tyglar!
 
Efter dagens jobb på Ica så longerade jag först Szum, han fick även skutta över ett litet sockerbitshinder i linan några gånger, härligt att underlaget tillåter lite roliga aktiviteter igen! Sen var det dags för lite repetion för Cadde. Jag longerade honom först, inspänd, sen repeterade jag dom uppsittningsövningar som jag brukar göra innan Marie kom och hjälpte mig sitta upp. Vi skrittade runt lite på banan, först med Marie som stöd med lina och sen själv. han har skött sig fantastiskt bra, även om han fortfarande är välidigt vinglig och grön. Men så är han ju bra inriden också, eller vad tror ni? ;)
 
Kvällen avrundades sen med pizza på byn, nu har jag knappat in rälningarna som ska betalas och tänkte försöka orka med att läsa och titta på tv någon timme nu innan jag somnar. Tror det kan bli rätt bra fart nästa vecka också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0