Verkligheten igen!

Det går snabbt att komma tillbaka i verkligheten igen! Men hur sköna dagar man än haft så är det ju ändå lite skönt att komma hem och få komma igång med verksamheten hemma igen.
 
I dag har jag kört hem Lucky, men innan dess så red jag Szum och Cadde på banan. Szum var spänd och lite småstökig, men jag tyckte mest det var trams och bestämde mig för att sätta honom i arbete. Jag red runt alla sockerbitar, bommar och hinder som stod på banan, det blev massor av volter, serpentiner och bågar och ahn fick verkligen jobba. Och det fick jag med, men jag tycker faktsikt att jag red riktigt bra i dag och han blev fin även om han gick lite på spänning i dag. 
 
Cadde longerade jag först, tanken var att han skulle få jobba galoppen ordentligt och det var nog välbehövligt för han hade massor av bus i kroppen! Sen red jag, travade några varv åt båda håll, travade över bommar, red några övergångar och bytte varv i trav innan jag avslutade med att galoppera två gånger! Cadde har nog inte galopperat med ryttare sen i juni och då endast ute med draghjälp. Vi galopperade ungefär en långsida åt gången och galoppen kändes väldigt välbalanserad!
 
Sen lastade jag in Lucky och åkte till Matfors. Vi började med att åka och äta innan jag red honom lite och visade hur jag hade jobbat honom. Han som varit så lugn och fin nu ett tag var lite uppspelt av att komma hem och ännu mer av att kompisarna busade i hagen bredvid, men jag tycker alltid att det är så -hästarna går så bra och sen när ägarna kommer så blir det något stök! Sen red även hans ägare en liten stund och jag hjälpte henne lite, tror det kommer gå bra för dom!
 
På hemväg gjorde jag en avstickare för att köpa några begagnade täcken till tant, Szum har ju haft sönder alal hennes regntäcken men nu har hon fått nya. Sen var det en jobbig resa hem då det toksnöade hela vägen. Nu är jag trött och måste nog sova, kanske kan jag smälta allt från hästföretagardagarna i sömnen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0