Vårbus!

I dag har det nästan varit lite vår i luften, visst är det härligt men jag tycker det är tidigt och nu har vi snart is överallt igen. Hästarna har i alla fall haft vårkänslor, Szum har försökt få i gång sina tanter i hagen med blandad framgång (Tant kan ju tänka sig att busa litegrann, ibland, medan Räkan är fullt nöjd med att äta eller stå och vila i ligghallen...).
 
Jag red ut med tant på förmiddagen, vi red upp i skogen där det är massor av snö att trava och galoppera i. Med tanke på att det är plusgrader så är ju snön rätt tung men det struntade Tant totalt i, hon hade samma tmpo som vanligt och ville helst galoppera hela tiden. Roligt hade vi i alla fall, båda två!
 
Sen var det dags för Cadde att gå ut på promenad själv! Vi red till den lägda där vi tömkörde i torsdags, ingen lång tur men en lagom första tur på egen hand. Han skötte sig ypperligt, vi skrittade dit, travade lite på lägdan och sedan skritt hem igen, guldstjärna till honom i dag med!
 
På eftermidagen åkte jag och tömkörde en liten ponny och hade en lektion innan jag åkte till Nylands Hästsportlags årsmöte. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar så åt vi tacos och marängsvich, och lekte paketleken. Jag är fortfarande proppmätt och behöver nog ingen frukost i morgon! Innan jag kom hem så fick jag även hjälp att fixa handbromsen på bilen som ska ombesiktas i morgon bitti!
 
Vårglada hästar:
Finaste Tant innan dagens ridning, visst är hon fin i kroppen för att vara 22 år? Jag tycker alla hästarna är så fina i kroppen nu! Bara Cadde som ska muskla på sig, men det jobbar vi på!
 
 
Här försöker Szum få i gång Tant att leka med honom!
 
 
Men kom igen då!
 
 
Det slutade med att Tant gick och åt i stället. Han har det inte lätt Szum-Brum! Synd att bilderna blev så mörka bara!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0