Tantskräck!

Har haft en soft dag i dag, men jag tror jag behövde det!
 
Började dagen hos sjukgymnasten med massage och akupuntur. En perfekt start förutom att jag höll på somna under massagen och kände mig riktigt seg efteråt! Men efter attjag hade kvicknat till så drog jag i gång med ridningen.
 
Först red jag ut med tant. Hon blev i dag rädd för en annan tant, nämligen en tant med en kälke lastad med ved. Vi såg nämnda tant på avstånd men min Tant har bra syn så hon såg henne ändå, och hon stannade och tittade, försökte vända, steppa på stället, steppa framåt och steppa bakåt innan hon bestämde sig för att vi nog kunde passera på vägen en hundra meter i från den farliga tanten. Men för säkerhets skull blåste hon högt ett par gånger så det måste ha hörts i hela bn, så att alla hästar i trakten fick höra att det fanns en farlig tant. Sen om det framkom vilken av tanterna de skulle vara rädd för vet jag inte, men min Tant är rätt söt!
 
Szum red jag på slingan, han var egentligen rätt lugn i dag trots detta gjorde han ett par rejäla grejer som jag är glad att jag satt kvar i. Han är lite oberäknerlig när han är så lugn och känns avspänd för han kan ändå, utan förvarning, försvinna i väg i några rejäla bocksprång! Jag är glad att jag lckas hålla i mig i alla fall! Cadde fick gå på banan, han skötte sig som vanligt och i dag har vi påbörjat hans inhoppning! Han fick travhoppa ett litet kryss några gånger, första gångerna tvärstannade han efter (!!!) hindret men sen fick jag honom att fortsätta framåt och då avslutade jag, det är en början på hoppkarriären i alla fall!
 
Fortsatte min mysdag med att laga köttfärspaj till middag och sen baka en citronkladdkaka som jag åt hos en kompis. Nu väntar duschen och sen sova igen. Känns som det var alldeles nyss jag klev upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0