Spänning!

I dag har det varit fullt race, många spännande moment så det känns som jag varit på helspänn hela dagen! Jag lovade ju er igår att det skulle bli både rolig och spännande dag!
 
Dagen började med att jag och Alida red ut på Cadde och Tant. Cadde var lite uppspelt i början så det var lite spännande innan han sen lugnade ner sig och gick fint! Det var ju ett tag sen han gick ut sist så man kan ju förstå att det var lite roligt! 
 
Nästa spännande moment var att lasta Szum och åka till Dannero på träning. Det gick fint att lasta, plockade upp Linda på vägen som var mentalt stöd för mig i dag, och det gick även bra att köra dit. Även om det var lite halt så var det inte alls som i tisdags! Passande nog så var det även loppis på Dannero i dag så det var proppfullt på parkeringen med bilar och fullt med folk, perfekt att leda en lätt uppspelt Szum igenom! 
 
Han var väldigt spänd i dag, inte så konstigt då hans matte verkligen fuskat med att åka med honom så han får miljöträning. Och det var många, för Szum,  störande moment som hästar som kom och gick, en brummande fläkt och enorm mycket publik på läktaren (dvs Linda och en person till, ändå hoppade han i luften varje gång Linda rörde på sig!!). Större delen av passet gick till att få honom att slappna av men jag tycker att han kändes fin på slutet. Sen är det ju som vanligt bara att inse att det skulle bli ännu bättre och gå ännu lättare om ryttaren red lite bättre och var starkare i sitsen, bara att träna vidare alltså!
 
Efter all denna spänning så kändes hemvägen enkel, trots snömodd, och kvällen tillbringades så klart med Mello! Nu är det bara att ramla i säng som gäller, upp tidigt i morgon och åka tillbaka till Dannero men då är det Tants tur!
 
Jag och Szum på Dannero!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Nilla!

Jag är en tjej på snart 24 år som numera är bosatt i Jämtland. Jag såg att du gjort din utbildning på Vreta dit även jag tänkt söka iår. Jag undrar om du i så fall tar emot praktikanter i höst? Har även planerat att köpa häst då och undrar även om man i så fall kan hyra boxplats hos dig?
Supertacksam för svar :)
Mvh Jenny Lundborg

Svar: Jag har svarat på din mail! :)
Pernilla Engström

2014-02-02 @ 14:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0