Onsdag!

I dag började dagen med en uteritt på Tant, jag tror vi båda behövde det efter gårdagens hoppträning. Jag försökte förklara för Tant att hon skulle vara trött i dag och att vi skulle ta det lugnt, något som hon ju inte alls förstod utan hon var lika pigg som vanligt och tyckte att skritt var en onödig gångart! Förstår inte vart hon få all energi i från!
 
Sen red jag Szum, vi red på en otrampad lägda och tanken var att dressyra lite men det var fortfarande rätt mycket snö så det blev mest snöpulsande. Vi  tramapde upp en stor volt där vi jobbade lite i trav och med lite övergångar. Szum var fin i traven även om han nog tyckte det var lite jobbigt! Sen fick Cadde gå ut en tur själv, vi skrittade en liten runda och även här var det rätt mcket snö att pulsa i. 
 
Nu i eftermiddag har jag haft några lektioner och nu i kväll har jag betalat räkningar, så tråkigt att se pengarna försvinna men högst nödvändigt. Nu ska jag kolla på Farmen innan jag nattar hästarna och sen softar resten av kvällen. I morgon är det Ica igen som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0