Okry!

Jag satt ju stilla två dagarpå Wången och det räckte tydligne för att en förkylning skulle fastna på mig! Tycker att jag har ett jättebra immunförsvar annars för jag är sällan sjuk men utsätter mig ju för mycket smitta på Ica, men nu var det dags! Det sitter på luftrören med hosta och andnngsproblem, så io dag har jag levt på halstabletter, astmaspray och Ipren.Bara att hoppas att det går över snabbt, helst till i morgon!
 
Jag började med Szum i dag, som jag red på slingan. I början kändes han mer vild än tam...Men efter några varv så kunde vi ju faktiskt rida flera varv utan bocksprång, stegringar eller tvärkast. När ska det bli häst av honom? 
 
Cadde tömkörde jag ut, vi gick vägen till en grannlägda där han fick trava på volt i djupsnön innan vi gick hem igen. Det gick galant och snart kan jag nog rida ut på honom ensam! Tant red jag också ut en sväng, hon har vilat tre dagar och kunde därmed inte skritta lugnt nerför backarna utan tyckte att trav i sidled var mycket bättre! Tokiga tanten!
 
På kvällen hade jag lite lektioner, ett under att de hörde vad jag sa med min röst, och nu vill jag bara krypa ner under täcket och mysa framför tvn. Är det inte sånt man brukar göra när man är krasslig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0