Mot ljusare tider!

I dag när jag kom hem från jobbet så var det ljust! Så underbart, vi går verkligen mot ljusare tider och jag gillar det massor! Dessutom börjar det ljusna på verksamhetsfronten också, både hästar och ryttare börjar vakna ur vinterdvalan!
 
I morse jagade Szum och jag ljuset och red innan jobbet! Vi red på slingan i sommarhagen, Szum var överladdad och betedde sig mest som en studsboll! Undrar just om det var gummiskor hovis satte på honom i går?
 
Efter jobbet skulle jag egentligen ha ett par lektioner här hemma men när det blev inställt pga sjukdom så passade jag och Alida på att rida ut i stället. Även om det var ljust när jag kom hem från jobbet så hann det ju tyvärr mörkna innan vi kom ut, blev ändå en bra tur i det sköna vädret. Avslutade sedan ridandet med att Cadde fick jobba lite på banan. Jag är supernöjd med honom i dag, han travade på riktigt bra och gick fram för lätta hjälper, tycker att han har utvecklats massor bara på de här få veckorna! Det är så roligt! Resten av kvällen var det Melodifestivalen och tacos som gällde! Nu är jag toktrött, blir en liten sovmorgon i morgon -i alla fall till 7.00!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0