Kramsnö!

I dag har det snöat mest hela dagen, perfekt kramsnö för den som vill göra snögubbar! Men jag som inte gillar at göra snögubbar, eller i alla fall inte har tid med det, hade hellre haft någon minusgrad i stället!
 
Började med att rida Cadde i morse, red honom på slingan bakom gästhuset och han skötte sig som en liten prins! Vi kunde trava många varv och inte en tendens till bus eller stök! Guldstjärna till honom i dag igen! Efter honom var det dags för Ica några timmar igen.
 
Efter jobbet och en del stök här hemma så red jag Szum och Tant på banan. För Szums del blev det mycket travarbete men avslutade med att travhoppa ett litetkryss några gånger. Tant fick jobba över en låg liten serie, tre pyttesmå räcken med ett galoppsprång mellan. Jag försökate fokusera på min sits och då framförallt skänkeln.
 
Precis när jag började bli klar i stallet och skulle gån för att äta middag och förbereda allt inför i morgon, när jag ska bort så gick strömmen!! Den var borta nästan två timmar så det blev yougust och flingor till middag! Nu har den varit tillbaka i en kvart i alla fall, men hunnit slockna en kort stund igen, så jag har åtminstånde hunnit skicka in momsrapporten. I morgon ska jag på Hästöretagardagar på Wången, det ska bli jättekul och jag tror jag lyckats packa allt med hjälp av pannlampa! Nu ska jag sova och ladda upp inför i morgon! Håll tummana att strömmen stannar nu!
 
Guldstjärna i dag! I hagen efter avslutat pass!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0