Hästhelg!

Vilken hästhelg jag har haft, det har jag väl egentligen jämt men ännu lite extra denna helg, riktigt bra helg måste jag säga!
 
Dagen började rätt spännande då vägen inte var plogad när jag och tant åkte på träningen i morse, som tur var gick det ändå bra att ta sig upp på byn. Sen var det plogat men massor av snömodd och jobbigt att köra. Gick riktigt bra på träningen, galoppen är ju svår på henne men annars tyckte jag att hon långa stunder kändes riktigt fin. En stor supporterskara hade hon också, hennes ägare var där med familj och stallkompisar. tant fick massor av morötter och pussar men det var hon ju värd när hon sprungit så fint! Hemresan gick lättare då vägen var betydligt bättre!
 
Sen har eftermiddagen flytit på, först en lektion här hemma. Två tjejer med ponnyer som var här och red lite markarbete. Jag var orolig att underlaget inte skulle fungera när det blev klabbsnö men det gick fint, vi kunde både göra lite galopparbete och hoppa lite gymnastikhoppning men lågt. Det är väldigt roligt att ha lektioner hemma, och dessutom med mina fina hinder!
 
Sen dressyrade jag med Lucky som var riktigt fin! Galoppen är fortfarande svag men annars hade man bara kunnat anmäla till första dressyrtävling! Fin känsla i dag! Och till sist fick Cadde arbeta lite i töm innan jag gick in och åt middag framför Farmen på tv. Nu orkar jag nog inte så mycket mer i kväll, det är varit en hård men rolig helg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0