10 års firande!

Tro det eller ej men mitt företag fyller 10 år nu i månadsskiftet! Jag har jättesvårt att förstå det, jag tycker fortfarande att jag är nyföretagare och känner mig ofta grön och osäker. Men med 10 års erfarenhet så borde jag ju kunna det här nu! Dessutom trodde jag nog när jag startade firman att jag skulle kunna leva på den helt efter 10 år men där är jag ju inte än! Men kanske om 10 år till? Fast helst om 5 år eller mindre...
 
Hur som helst så är det ju läge att fira! Jag har tänkt att fira det på olika sätt under hela året och tänkte dra i gång lite lätt nu direkt! De kunder som rider (eller som får sin häst tömkörd eller riden) under vecka 9 och 10 kommer att delta i en utlottning am presentkort på ridlektioner! Och ju mer du rider under dessa veckor desto större chans att vinna!
 
Foto: Elisabeth Sjöström
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Grattis till jubileet! De är så duktig och ambitiös, så jag är helt övertygad om att företaget kommer att vara självbärande inom fem år. :)

Svar: Jag hoppas du har rätt Karin! Men det känns ju som det går åt rätt håll i alla fall. Och det är väl de 10 första åren som är värst?
Pernilla Engström

2014-02-21 @ 10:41:52
URL: http://mifrost.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0