Tisdag!

I dag blev det en lite bakvänd dag, i alla fall känns det så!
 
Började dagen med att köra, nu är det dags att göra ett rejält ryck med att träna backning, tillkoppling, påkoppling och läsa in funktionsbeskrivningen, inte alltför långt kvar till uppkörning. Tyvärr är ju min tid lite begränsad men det lär väl ge sig på något vis! Efter körningen åkte jag och köpte lite hö, det blev fika och surr med så jag var inte hemma förrän vid 14, men då hade jag hämtat min telefon på Ica på vägen. Den kom med posten i dag, helt ny telefon så nu är alla bilder, smsgrupper och bra attha saker borta, och jag försöker hitta alla appar, inställningar och annat som behövs och som jag vill ha. Det tar mycket mera tid och energi än man tror!
 
Elise och jag kom hem samtidigt så vi skrittade ut en sväng på Ricko och Gandalf. Ricko var avspänd och det blev en bra tur med mycket prat! Sen tömkörde jag Trafalgar innan jag gick in för middag. Efter köttfärspaj så longerade jag Szum, han var betydligt lugnare i dag så i morgon blir det arbete i töm i stället. Avslutade med att tömköra Midas, han fick jobba med samma som i söndags när jag red, nämligen med eftergiften i innersidan och böjningen, han var väldigt fin i formen och jag ser att han blivit starkare sen han kom. 
 
Lite snö kom det nu i kväll, inte alls så mycket som jag hade hoppats på men det lilla som om gör i alla fall att det genast blev ljusare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0