Söndagmorgon!

Det blev en väldigt intensiv morgon! Jag började jobba 10.30, innan dess hade grannen varit här och gjort idkontroll på Ricko, Midas var riden och jag hann träffa Rickos ägare. Och jag var på jobbet i tid!
 
Midas fick gå i skogen ovanför gården, det är bra jobb för hästarna trots att det inte är så lång runda eller högt tempo. Jag har tyckt att Midas har haft lite jobbigt med att gå i svårare terräng men i dag gick han glatt genom buskar och sly, klev smidigt över stockar och grenar och parerade alla ojämnheter fint, och han verkade inte ens besvärad. Det är bra, blir nog skogsmaskin av honom med! När vi kom tillbaka kom Rickos ägare, han är nu såld och åkte till sina nya ägare medan jag var på jobbet.
 
Efter jobbet så red jag först Szum. Longerade honom först och hann väl ha honom ett varv på linan innan en baksko rök! Han verkade inte så öm så han fick fortsätta jobba, han var rätt vild i dag så jag longerade en bra stund. När jag satt upp hann jag få en riktigt fin känsla i några steg, efter när jag precis började och han stod emot och innan han blev överladdad och bara studsade och bockade. Man får leva på det lilla så i dag lever jag på de stackars travstegen! Även Tant fick gå ett pass på banan, inte lika fin som i fredags men helt okej. Vi avslutade med några varv på volt över ett litet sockerbitshinder. Var och hälsade på min Choklad på kvällen, alla sår läker fint då just nu  (peppar, peppa) så är hon hel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0