Nobeldagen!

Nobeldagen i dag och jag har hunnit med mycketi dag! Förutom att alla hästa är motionerade så är katten kastrerad och jag har ätir julmat på Ica.
 
Började med att åka med Trassel till veterinären i Sollefteå i morse. På väg hem stannade jag på ica och köpte lite fika till i morgon, och sen var det bara att åka hem och motionera hästar. Szum och Traffe fick gå i töm, Szum var rätt fin medan Traffe inte riktigt släppte till i dag heller. Red Midas på banan, ett tunt snötäcke gjorde att jag även kunde göra några galoppfattningar och trots att jag inte galopperat på länge var fattningarna bättre än tidigare! Nu villjag ha mer snö så jag kan göra ännu mer galoppjobb! Alida smet från jobbet (vissa har friskvård att ta ut, undrar om jag också kan få det på mitt jobb tro?) och vi red ut med Tant och Ricko. Det blev en bra tur, inga frusna fötter och lite snö gjorde att vi kunda trava en hel del. Ricko var rätt trött efteråt och det behövdes nog!
 
Sen åkte jag och hämtade min lilla katt som nu försöker få av sig tratten, innan det blev jultallrik på Ica. Och med på Ica så menar jag verkligen på Ivca, de hade dukat upp i entren! Nu ska jag fördöka hinna se lite hästhoppning på tv innan det är dags att sova!
 
Ricko efter dagens ridtur!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0