Mitt i natten!

Alltså, klockan är över midnatt och jag är inte bara vaken än, jag håller också på att koka frukostägg tills i morgon. Hade det inte varit bättre att sova tro?
 
Efter dagens jobb på Ica var det äntligen dags att sitta upp på Szum igen, jag har verkligen längtat efte det men blev nog lite besviken... Longerade lite först och red sedan, det blev bara ett litet skrittjobb. Han var nämligen spänd, det vr väl egentligen inte så förvånande men jag hade verkligen längtat efter att få rida honom igen och hade väl hoppats på att allt skulle fungera direkt. Men så funkar det ju inte! Med tanke på det hårda underlaget (som jag inte vill ramla av på) och att han var så spänd så blev det bara skrittjobb i dag, och jag ska nog tömköra lite mer innan nästa uppsittning. I början när jag hade honom så räckte det med att han hade vilat från ryttare ett par dagar så var han så här spänd (eller egentligen värre för i dag sköt han inte upp ryggen vilket gjorde då), nu är det ju faktiskt tre veckor sen jag satt på honom, inte så konstigt att han är lite spänd!
 
Sen red jag och Alida ut med Ricko och Tant, vi red byvägen och såklart mycket skritt med take på underlaget men ett par längre travsträckor blev det. Sen var jag till grannaran med en frukt och chokladkorg som tack för hjälpen med Chokladens medicinering, klart man ska ha choklad när man tagit hand om en Choklad! Och nu är det ju mitt i natten och jag har en rejält maxad dag som väntar i morgon, alltså dags att sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0