Luciadagen!

I dag har jag varit ledig, egentligen är det min jobblördag men när det inte gick att få till en träningstid efter mitt jobb så jag tog ledigt. Och jag har haft en jättebra lucialördag!
 
På förmiddagen red jag, först Szum som jag i dag faktsikt kunde rida! Longerade först och satt sedan upp, han var så klart spänd men det gick rätt bra i början. Vi travade en del och även om han köt upp ryggen några gånger så gick det ändå hyfsat. men sedan belv han nog varm i kläderna för sfter en liten bockrunda, snyggt runt ett av hindren som stod på banan, så var han väldigt elektisk och laddad! Men jag satt kvar och vi är igång! Nu ska vi bara jobba bort all överflödig energi! Sen red jag även Ricko på banan, vi jobbade med vändningar, sidvärts och lösgörande.
 
Sen gick jag in och bakade saffransbullar! Perfekt att hinna med det då de lussekatter jag bakade sist har tagit slut. Jag hann även träna lite backning med släpet medan bullarna jäste! 
 
På eftermiddagen åkte jag och Traffe till Dannero och Sara träning. Det var våran första träning och vårat första ridhusbesök, nu är ju han väldigt hemtam i det här ridhuset eftesom han bott där i närheten. Hade verkligen ingen bra känsla när vi började, hästen var spänd och jag var spänd! Men det släppte efterhand och på slutet hade jag väldigt fin känsla. Sara hade ungefär samma tanakr som jag om hur jag ska rida honom, det är väldigt enkelt och basic som gäller framöver, precis som vi jobbat hittills. 
 
Det blev en sen middag, runt 22.30 tiden. Bättre sent än aldrig! Nu har jag hunnnit förbereda lite för i morgon så nu är det nog dags att sova! 
 
Traffe på träning! Han ser ju inte direkt jättepeppad ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0