Julafton!

Då var det julafton igen och julvädret hade inte kunnat vara bättre! Minns med fasa förra årets jul när det regnade men i dag har det varit vintrigt! I morse snöade det rejält men sedan kom solen fram och nu i kväll är det i stället kallt.
 
Jag har haft en lugn och mysig dag. Efter att ha gjort stallet på morgonen så åt jag en rejäl julfrukost och gick sedan ut och red. Först Midas, med honom red jag upp till en oplogad skogsväg där vi kunde trava poch galoppera massor i snön. Så underbart! Sen red jag Tant på byn, red bort till grannarna och levererade lite knäck och uppdaterade mig lite om kvällen. Sen in och mysa med glögg och praliner, jag hade köpt Pether Marknes bok till mig själv i julklapp så den har ajg börjat läsa i, den verkar riktigt bra. Fortsätter det vara så här kallt hinner jag nog läsa mer i den framöver!
 
Sen på eftermiddagen följde ajg med grannarna på julmiddag hos deras familj, jag har följt med dom förut så jag känner mig i alla fall lite hemma där. Nu är hästarna inne och jag tror det bara är att sova som gäller!
 
Dagens vy!
 
Så här såg det ut på julafton i fjol. Lite snö fanns det då men dagen efter var det mesta borta eftersom det regnade både på julafton och natten till juldagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0