Blixthalka!

Om de går ut på radion och varnar för att man inte ska ge sig ut i trafiken, då kan man ge sig sjutton på att jag är ute och kör! I dag dessutom i lånad bil då min bil inte var klar på verkstaden än, man kan ju inte säga annat än att jag inte ställer in i onödan! Men + 4 grader och regn i slutet av december är verkligen inte roligt!
 
På dagen var jag hemma och red, finns inte så mycket annat val när man är utan bil. Började med Szum som jag longerade på banan, han fick springa av sig lite och skutta över ett litet hinder. Tror det var precis vad han behövde för det var en betydligt mer sansad kille efteråt! Sen red jag ut med tant, vi var i skogen och galopperade i snön! Så underbart och precis vad jag behövde! En snögalopp eller två är perfekt när man är stressad och oroad över allt!
 
Efter lite lunch så red jag ut med Midas, och det var här någon gång som det började regna. Vi red en av de svängar som jag brukar använda när vi snöpulsar, det var lite för lite snö för det än men bra underlag och i alla fall lite motstånd i snön! Så avslutade jag med Clarinette, henne satte jag på träns i dag under kapsonen. Vi longerade lite på banan och avslutade sedan med att lägga på först schabrak och sedan sadel från båda håll ett par gånger.
 
Jag fick låna bil av grananrna för att kunna klomma i väg på kvällens lektioner. Att regnet gjorde vägarna hala var ju inte så oväntat och det var rejält halt på väg till lektionerna och mellan de första ställena, sen blev det bättre efterhand under kvällen. Jag körde väldigt lugnt, hatar att köra när det är halt och dessutom med okänd och lånad bil så körde jag långsamt, men jag hade gott om tid så det var lika bra! Det blev sent innan jag var hemmaigen och hästarna inne, dels skulle ju lånebilen tankas och lämnas igen, och så fick jag hämta min bil. Känns bra att den är hemma igen, nu hoppas jag bara att den ska fungera!
 
Så här nöjd var Tant efter våran snögalopp!
 
Underbar vinterutsikt från Midas, tyvärr stördes idyllen av regn! Det är inte okej i december!
 
En regnblöt Clarinette provar träns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0