BE-kort!

Nu jäklar kan jag köra mina hästar hur jag vill för nu har jag det där BE-kortet! Uppkörning i dag och det gick bra, så skönt att det är fixat!
 
-14 grader i morse, och även resten av dagen, egentligen inte så kallt för att vara december men man är ju inte van. Jag red Traffe på morgonen, longerade lite först och sedan bara enkelt jobb med trav på fyrkanten och lite övergångar. När jag hade klivit av så ringde körskolan och sa att jag skulle köra upp 45 minuter tidigare än vad som var bokat, men som tur var hade ajg gott om tid så jag hann ändå träna lite att koppla på släpet, säkerhetskontrollen och lite backning. Sen fika, byta om och åka.
 
Jag var rejält nervös, kändes ungefär som om jag skulle i väg på avrättning! Egentligen helt ologiskt, för nog borde man vara mer nervös för att sitta upp på en unghäst för förta gången än att ut oh kära med en okänd farbror, dessutom en väldigt trevlig och pratglad prick? Hur som så gick uppkörningen bra, lite småstrul när jag skulle koppla på (just påkopplingen har varit mitt största problem hela tiden) men annars tycker jag det gick bra och jag hadefint dlyt. Det tyckte nog inspektörenockså så jag blev godkänd! Så skönt att det är avklarat, jag har ju hållt på några månader nu och dessutom innan gruvat mig i flera år,men nu är det klart och jag slipper läsa om påskjutsbromsar i lunchrummet på Ica framöver!
 
Hemma igen så red jag ut med Tant en sväng, hon hade för dagen förvandlts till någon form av drake då hon hela ridturen blåste och snorklade, tror hon var lite pigg! Sen fick Midas jogga lite i töm i hagen bredvid banan innan jag gickin och åt en liten firarmiddag med entrecote och klyftpotais, stora hemgjorda klyftpotatisar! på kvällen var jag till grananrna och hälsade på Chokladen och firade lite till med tårta!
 
Traffe på banan i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0