2014 -mina hästar!

Det börjar bli dags att summera 2014 och jag börjar med mina egna hästar!
 
Szum:
När jag summerade fjolåret så skerev jag följande som mål för 2014 med Szum: Målet för nästa år är att rida fler träningar, hoppain honom och förhoppningsvis kunna starta på någon tävling! Det har vi ju klarat av om man bortser från inhoppningen som ju tycks gå trögt. 

Vi har ju i år kommit ut på två dressyrtävlingar, mest som miljöträning och med låga procent, men vi har i alla fall gjort det! Han har varit fantastisk att rida, inte alal dagar för vissa dagar har han varit hemsk och mest bara backat ner i dikena, men tillräckligt många dagar för att jag ska tycka att han är en lite fantstisk häst!
 
Målet för 2015 är ju såklart den där inhoppningen, och sedan 60 % i LB och en prov på start i LA, det känns avlägset men det kländes avlägset att kunna ta ut Szum på tävling så sent som i april, och i augusti hade jag gjort det, så nu siktar vi högt!
 
 Riding på banan, gramanen är borta och det börjar lossna med honom!
 
Direkt efter våran första tävlingsstart, massor av beröm!
 
Här på våran andra dressyrtävling!
 
Actrice (Tant):
Tant är i år 22 år men fortfarande lika pigg! Vi har i år inte tävlat så mycket eftersom jag jobbat en massa men några tävlingar hann vi med, och förutom vårens första tävling (som var hemmatävlingen) där den andra klassen slutade med en tvärnit så har hon hoppat stabilt och bra. Vi har varit på hoppkurs, träningar men mest myst i skogen! Vi har inga uttalade mål för nästa år utan hon får hänga med på det som hon verkar vilja göra!
 
Den blicken! Tant på hoppbanan!
 
Den här fina bilden togs på hoppkursen i Ramsele!
 
Så här kan det gå!
 
 
Räkan:
Räkan är ju numera avelssto och fick i maj ett stoföl och har haft fullt upp med att vara mammaledig. Hon är dräktig igen, denna gång med Luxus. Nästa års fölunge väntas i slutet av maj.
 
Här är det nära! Räkan med tjockmagen!
 
Out of Chocolate:
Mitt första föl föddes 11 maj, hon är efter Canterbury och med Räkan som mamma. Till vardags kallas hon Chokladen och nu blir hon snart ett år! Hon var hela sommaren i princip omöjlig att klappa och greja med, inte så rädd egentligen utan hon bara ville inte, nu efter avvänjning är hon betydligt mer social och hon har blivit borstad, verkad, avmaskad, sprutad, uppbunden och ledd, och en massa anant som är bra att kunna. Hon bor kvar hos sina fölkompisar hos grannarna.
 
Nyfödd!
 
Inte så gammal!
 
På bete med fölkompisar!
 
Med bästisen!
 
Liten har blivit stor, mamma har flyttat och hon har fått en rosa grimma!
 
Trafalgar:
Traffe köpte jag i september, eller jag fick hem honom då i alla fall men hade honom på prov först. Han är köpt som projekt och målet för nästa år är att få ordning på kroppen på honom, att vi ska hitta varann i ridningen och komma ut på tävlingsbanorna! Men det är en häst som kräver mycket tid och tålamod, och det har ju jag gott om!
 
Här hade han nyss kommit till Brännan!
 
På banan!
 
Tack för det här året, jag hoppas att ni fortsätter följa oss nästa år!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0