Sommarstugehäng!

Härligt med lördag och en ganska lugn lördag dessutom! Precis vad jag behövde!
 
Började dagen med lektioner, men eterso jag var i gång i hyfsad tid så var ajg klr mitt på dagen och kunde ägna resten av dagen till annat. Som att rida till eempel. Red först Pålstina, hon fick gå lite dressyr nere vid betet. Vi jobbade mest i skritt med att få henne att börja böja sig och sänka nacken.
 
Sen klörde jag hem Szum till gården och red på banan. Dagen till ära satte jag på mig sporrar på honom för första gången och det var verkligen bra! Han lyssnade bättre och övergångarna gick mycket lättare. Det blev mycket galoppjobb och i högervarvet kändes det riktigt bra! Är väldigt nöjd med honom, även över lastningen då jag i dag kunde stå kvar utanför transporten och bara skicka in honomn. När jag lastade på gåren behövde jag inte ens lägga på linan, känns som vi är på rätt väg!
 
Resten av eftermiddagen gick åt till att förbereda kvällens grillning. Förutom att baka kaka, marinera kött och göra sallad så hann jag klippa gräsmattan innan gästerna kom. Sen grillade vi och åt gott uppe i "sommarstugan", alltså lägerhuset. Det var väldigt mysigt, inte så tokigt med en sommarstuga ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0