Sommarpremiering!

Hemma igen efter en lång och intensiv dag! Även om jag fått rapporter under dagen om att variut lugnt hemma så känns det skönt attkomma hem och klappa omhästarna. Szunm skrämde mig rejält genom att vara som bortblåst när jag kom dit. Han som alltid kommer fram fick jag leta med ficklampa! Som tur var så var han ju på plats!
 
Vi har i dag visat på premiering, fem vuxna hästar och ett föl hade vi med oss. Först på morgonen så kördes bruksnordisen som var med och sen så flätade vi alla ardennrarinnan det var dags at visa på eftermidddagen. Det gick väldigt bra, 3 av hästarna fick 41 poäng vilket är bra! Jag visade Lilja som förärades med 9a på både skritt och trav, det är andra gången jag lyckas springe hem en 9:a på traven på premiering så jag är nöjd!
 
Efter visningen var vi trötta och hungriga, eller egentligen helt knäckta av dagen men efter lite mat lyckades vi få med oss hästarna hem i alla fall. Inte hann man se något heller, det tar mycket mera tid än man tror att fläta och fixa, men det är ju lite roligt också. Mest nöjd är jag över att jag lyckades fläta fölet!
 
Nu försöker jag förbereda morgondagen som också kommer bli en lång och intensiv dag! Den här helgen kommer att ta knäcken på mig!
 
Sonja med fläta. Hon hade så tjock man att det inte gick att fläta upp allt i flätan så vi gjorde denna variant i stället!
 
Vera med sin lilla fläta!
 
Fölsvans!
 
Hedvig under sitt körprov!
 
 
 
Tyvärr fastnade inte fler bilder på min mobil. Det kommer säkert fler bilder senare från andra håll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0